Thursday, January 1, 2015

NDZ(Nur Darwisyah Zaakirah) Cosmetic - Beri Bukti Bukan Janji

Produk Kecantikan Jeragat No 1 Masa Kini.Kelulusan KKM selamat dan suci.
Terbukti dalam masa 2minggu.
Beri Bukti Bukan Janji!!!
HARGA : SABUN 100G - RM50.00
KRIM 10G - RM50.00
KRIM 20G - RM80.00

WHATSAPP KE 019-2517839

CHARGE POSTAGE IKUT BERAT BARANG. 

CUBALAH!! ANDA AKAN MERASAI KEBERKESANANNYA
BERI BUKTI BUKAN JANJI!!!
HANYA DALAM MASA 2 MINGGU

BAGI KULIT TERUK TERMASUK JUGA RESDUNG

NDZ Cream adalah kosmetik yang diformulasikan dengan teknologi terkini dengan bahan-bahan semulajadi bermutu tinggi. Krim ini bekerja secara ekfektif dengan meresap ke dalam kulit untuk memperbaiki tekstur kulit, membantu, mempercepat pertumbuhan jaringan kulit baru, mengurangi bintik-bintik hitam,bekas jerawat dan jeragat yang degil








UV Set ~
Uv Whitening Cream & sabun papaya(oren)
sesuai untuk semua jenis kulit samaada berminyak,sensitif & normal.


UV Whitening set -
(terdiri dari krim Uv Whitening & Sabun papaya/mentimun)
untuk sabun boleh sahaja anda pilih.sesuai untuk semua jenis kulit.
Amat berkesan dalam masa 2minggu.
Bergantung pada kulit seseorang,ada juga berkesan dlm masa 1minggu.
Lebih efective pemakaian yg konsistern.permasalahan kulit kusam,berjewarat,berjeragat,tona kulit tidak sekata boleh diatasi hanya dengan NDZ.

Risalah NDZ






Tanda LOGO HALAL


Belakang kotak NDZ


Toner Zamzam -


Sabun Scrub


pencuci dlm bentuk botol
mudah nak bawak kemana(travel)
100ml
sesuai untuk semua jenis kulit.


Toner ZamZam
Sesuai untuk semua jenis kulit
terutamanya yg berminyak,sensitif,kering.
Banyak khasiatnya.



Magic Cream ~ RM30.00 1pcs
Merawat masalah Jerawat


Day Cream ~ RM40.00 1pcs
day cream ~ kuning
day cream ~ pink







TESTIMONI PENGGUNA
*Testimoni ini adalah ikhsan dari Pengasas NDZ sendiri.
InsyaAllah untuk gambaran sebelum dan selepas pengguna menggunakan
produk ini akan Daniesya update dr masa ke semasa.

*Ieta Mohd Shuib - salam, saya dah pakai NDZ almost 2 weeks..mmg bagus produk nie..my customer pun byk tegur muka saya nampak berseri2..my friends pun ade gak jeles..but dalam tempoh pemulihan nie..Saya dah jadi agen kecil area Bukit Mertajam.. Mmg cam pisang goreng panas la sis.. Ramai customer saya dah puji muka saya cantik dan ada customer saya yg dah amik NDZ dah bg feedback yg memuaskan hati.. Terima kasih NDZ.

*Zulaika Azrin Ali ASSALAMUALAIKUM..sy dah pkai krin dan sabun dnz mule2 pkai rase gatal..tp alhamdulillah dalam mase 2minggu muke dah nampk ok..jeragat dan parut pun dah berkuran..ramai tanye sy pkai ape...NDZ mmg terbaik..

*Noranizah Yusof
Salam..saya ade guna produk ini 2 bulan lepas,Lagi satu alhamdulillah jerawat saya berkurangan.Terima kasih Ndz


TESTIMONI BERGAMBAR
Perubahan amat ketara dlm masa 2minggu.ada juga amek masa sebulan,2-3bulan
mengikut pemakaian yg konsisten.
Daniesya syorkan bg yg muslim dimulai dgn Bismillah & berserta selawat keatas nabi
3x baru la cuci wajah dgn sabun NDZ & pakai krim selepas wajah dibersihkan.
Cubalah hari ini anda bila lagi???


selepas 2bulan

selepas 4bulan

selepas 11bulan

selepas 3minggu


selepas 3minggu

selepas 2minggu

selepas 1bulan



 whatsapp ke 019-2517839

10 comments:

Linz Salina said...

Mcmnana nk order yea

Anonymous said...

Whitening cream mmg pakai untuk siang je ea?

Daniesya Collections said...

Sila whatsapp Pengunjung yang dihormati.
019-2517839

Daniesya Collections said...
This comment has been removed by the author.
Daniesya Collections said...

Fungsi krim uv whitening untuk siang dan malam. Boleh pm utk oder 019-2517839

Daniesya Collections said...

Boleh whatsapp untuk detail 019-2517839
Pn. Daniesya 😊

Anonymous said...

Assalammualaikum, Tumpang tanya, produk ni boleh pakai utk kulit yg takberjerawat tak? Just nak mencerahkan je :) em boleh ke tidak ye?

Anonymous said...

Ndz daa tukar kotak ke?? Sye mkin keliruu yg mne satu ori , sbb salu beli yg kotak berkilat sikitt ..

Daniesya Collections said...

As salam... boleh sms / whatsapp 019.2517839
Terima kasih... ☺

Daniesya Collections said...

Waalaikummussalam....
In Shaa Allah.... boleh sesuai utk jerawat jeragat & semua kulit.

ODER FORM

Nama :
Email :
No H/p:
Kod Item & Jumlah Item :
Alamat Pengeposan :
Pembayaran melalui akaun :
Sebarang pesanan sila tinggalkan diruangan ini.Terima Kasih.

This contact form was created by Freedback.